SEND OSS EN MELDING

[recaptcha]

Ved å bruke dette skjemaet godkjenner du lagring og håndtering av din informasjon fra denne nettsiden.

ADRESSE

Sender fra:

Schenker AS Norge
Industriveien 47

Tlf: 92052814
Epost: post@umainterior.no

SUPPORT

Mandag – fredag: 09:00 til 16:00

FØLG OSS

Duvele – av Mats Nilsen

DUVELE

Duvele lager glasslamper i en blanding av tradisjonell norsk villmarks kompleksitet og enkelhet. Duvele har en lidenskap for sant håndverk, ekslusiv kvalitet og det siste innen materialer. Dette gjør Duvele ekstraordinære og alle lamper er laget av blåst glass fra erfarne glassblåsere i Norge.

DESIGNEREN

 

Mats Aleksander Nilsen er en norsk designer og glassblåser. Med nesten 20 års erfaring fra ulike glassstudioer er han en av norges mest mest talentfulle glassblåsere. Han har arbeidet med ulike teknikker og produkter og har i de siste årene spesialisert seg på å lage unike glasslamper. Hans lamper har gjort seg godt bemerket ved flere utstillinger.

Mats studerte ved den tidligere Glassskolen i Kosta i Sverige og ble senere lærling ved Transjø Hytta Glass Studio under Mester Glassblåser Jan Erik Ritzman og Sven Åke Carlsson. De siste 9 årene har han hatt sitt eget glassstudio i Hasselvika i Midt-Norge. Duvele, som er hans siste kreasjon er lokalisert i Atelier Ilsvika, et samfunn for kreative bedrifter i Trondheim.  “Duvele” er et lokalt ord fra der Mats kommer fra, Mo i Rana nord i Norge og betyr “masse” eller “rikelig”.

PRODUKTER

Kjøp Duveles produkter her

 • kr 6.990,00
  Hurtigvisning

  DUVELE Enamel White Pendellampe

  , ,
  kr 6.990,00

  DUVELE Enamel White Pendellampe

  , ,
  DUVELE Enamel White Pendellampe - DUVELE pendellampe er en flott håndlaget lampe som gir et fantastisk lys i rommet. Disse lampene blir et blikkfang i rommet og kommer i flere farger. Her kan du mikse med ulike farger på ledningene for å skape en personlig og skreddersydd look. Lampene er ca 30 cm lange og ca 17 cm på det bredeste. Siden de er håndlaget kan det være små variasjoner, men de er ubetydelige. Små variasjoner kan også forekomme i fargen. Passer sammen med alle interiørstiler. Ca 6 ukers leveringstid.
  kr 6.990,00
 • DUVELE Pendellampe Gold Transparent
  kr 6.990,00
  Hurtigvisning

  DUVELE Gold Transparent Pendellampe

  , ,
  kr 6.990,00

  DUVELE Gold Transparent Pendellampe

  , ,
  DUVELE Pendellampe Gold Transparent - DUVELE pendellampe er en flott håndlaget lampe som gir et fantastisk lys i rommet. Disse lampene blir et blikkfang i rommet og kommer i flere farger. Her kan du mikse med ulike farger på ledningene for å skape en personlig og skreddersydd look. Lampene er ca 30 cm lange og ca 17 cm på det bredeste. Siden de er håndlaget kan det være små variasjoner, men de er ubetydelige. Små variasjoner kan også forekomme i fargen. Passer sammen med alle interiørstiler. Ca 6 ukers leveringstid.
  kr 6.990,00