SEND OSS EN MELDING

[recaptcha]

Ved å bruke dette skjemaet godkjenner du lagring og håndtering av din informasjon fra denne nettsiden.

ADRESSE

Sender fra:

Schenker AS Norge
Industriveien 47

Tlf: 92052814
Epost: post@umainterior.no

SUPPORT

Mandag – fredag: 09:00 til 16:00

FØLG OSS

LILJEBERGS

Liljebergs lidenskap for insekter og mange år med interesse for fotografering kommer fra barndommen. Han fotograferer alt i sitt eget studio og skriver om alle bildene. Liljeberg bruker kun de beste high-end blekkskrivere som er tilgjengelige på markedet. Bildene er trykt på 200 grams matt kvalitetspapir med 11 fargepigmentblekk av høyeste kvalitet og lang levetid. Dette gir kvalitet og holdbarhet som langt overgår tradisjonell offsettrykk.

DESIGNEREN

 

Makrofotografering av små insekter i storformat har blitt Liljebergs spesialitet. Bildene ble opprinnelig hovedsakelig blitt brukt som illustrasjoner i en rekke sakprosa, for eksempel Encyclopedia av den svenske Fauna og Flora, øyenstikkere i Sverige, sommerfugler og mer.

Bildene til Liljeberg brukes i mange forskjellige design sammenhenger, både i private og offentlige rom. Insektene som han skyter er for det meste lånt fra museer og fra sine entomologiske venner og deres samlinger. Målet er å vise hvordan naturen ser ut, med detaljer, skarphet og fargespekter som kreves.

PRODUKTER

Kjøp Liljebergs produkter her

 • Poster Grønn Sommerfugl 50x70
  kr 659,00
  Hurtigvisning

  Pareronia Valeria Lutescens 50×70

  , ,
  kr 659,00

  Pareronia Valeria Lutescens 50×70

  , ,
  Poster Grønn Sommerfugl 50x70 - Denne populære plakaten av en sommerfugl passer godt alene eller sammen med andre bilder på veggen eller på hyllen. Bugs har kommet for fullt inn i interiørverdenen, og hva er vell ikke bedre enn et sylskarpt bilde i beste oppløsning av disse fasinerende og vakre vesene? Liljeberg bruker kun de beste high-end blekkskrivere som er tilgjengelige på markedet. Bildene er trykt på 200 grams matt kvalitetspapir med 11 fargepigmentblekk av høyeste kvalitet og lang levetid. Dette gir kvalitet og holdbarhet som langt overgår tradisjonell offsettrykk. Plakatene til Liljebergs er utrolig dekorative og spriter opp et hvert hjem! Leveringstid: 3-5 virkedager.
  kr 659,00
 • Plakat Enghvitvinge 50x70
  kr 659,00
  Hurtigvisning

  Enghvitvinge 50×70

  , ,
  kr 659,00

  Enghvitvinge 50×70

  , ,
  Plakat Enghvitvinge 50x70 - Denne populære plakaten av et insekt passer godt alene eller sammen med andre bilder på veggen eller på hyllen. Bugs har kommet for fullt inn i interiørverdenen, og hva er vell ikke bedre enn et sylskarpt bilde i beste oppløsning av disse fasinerende og vakre vesene? Liljeberg bruker kun de beste high-end blekkskrivere som er tilgjengelige på markedet. Bildene er trykt på 200 grams matt kvalitetspapir med 11 fargepigmentblekk av høyeste kvalitet og lang levetid. Dette gir kvalitet og holdbarhet som langt overgår tradisjonell offsettrykk. Plakatene til Liljebergs er utrolig dekorative og spriter opp et hvert hjem! Leveringstid: 3-5 virkedager.
  kr 659,00
 • Plakat Sort Bille 50x70
  kr 659,00
  Hurtigvisning

  Trehornad tordyvel 50×70

  , ,
  kr 659,00

  Trehornad tordyvel 50×70

  , ,
  Plakat Sort Bille 50x70 - Denne populære plakaten av et insekt passer godt alene eller sammen med andre bilder på veggen eller på hyllen. Bugs har kommet for fullt inn i interiørverdenen, og hva er vell ikke bedre enn et sylskarpt bilde i beste oppløsning av disse fasinerende og vakre vesene? Liljeberg bruker kun de beste high-end blekkskrivere som er tilgjengelige på markedet. Bildene er trykt på 200 grams matt kvalitetspapir med 11 fargepigmentblekk av høyeste kvalitet og lang levetid. Dette gir kvalitet og holdbarhet som langt overgår tradisjonell offsettrykk. Plakatene til Liljebergs er utrolig dekorative og spriter opp et hvert hjem! Leveringstid: 3-5 virkedager.
  kr 659,00
 • Poster Brun bille 60x80
  kr 729,00
  Hurtigvisning

  Potosia famelica 60×80

  , ,
  kr 729,00

  Potosia famelica 60×80

  , ,
  Poster Brun bille 60x80 - Denne populære plakaten av et insekt passer godt alene eller sammen med andre bilder på veggen eller på hyllen. Bugs har kommet for fullt inn i interiørverdenen, og hva er vell ikke bedre enn et sylskarpt bilde i beste oppløsning av disse fasinerende og vakre vesene? Liljeberg bruker kun de beste high-end blekkskrivere som er tilgjengelige på markedet. Bildene er trykt på 200 grams matt kvalitetspapir med 11 fargepigmentblekk av høyeste kvalitet og lang levetid. Dette gir kvalitet og holdbarhet som langt overgår tradisjonell offsettrykk. Plakatene til Liljebergs er utrolig dekorative og spriter opp et hvert hjem! Leveringstid: 3-5 virkedager.
  kr 729,00