fbpx

SEND OSS EN MELDING

[recaptcha]

Ved å bruke dette skjemaet godkjenner du lagring og håndtering av din informasjon fra denne nettsiden.

ADRESSE

Sender fra:

Schenker AS Norge
Industriveien 47

Tlf: 92052814
Epost: post@umainterior.no

SUPPORT

Mandag – fredag: 09:00 til 16:00

FØLG OSS

Møbler til Konferanse og Seminar

Møbler til konferanse, seminar og møterom med eleganse og komfort

 

Møbler til konferanse, seminar og møterom fra Uma Interiør. Vi leverer flotte stoler og andre møbler i alle slags former og farger.  La de store konferanse og seminarrommene få et friskt pust med våre moderne skandinavisk designinspirerte møbler. I tillegg er de utrolig komfortable og dette er et stort pluss når man skal tilbringe mange produktive timer i dem.
Nedenfor ser du et lite utvalg av stoler med armlen og uten armlen. Klikk på en av de for å å se mer og lese mer om dem. Du kan også derifra enkelt gå videre til SHOPPEN i menyen for å se alle de andre møbelkategoriene vi kan tilby.
Vi har veldig gode kvantumspriser på møblene så ikke nøl med å ta kontakt.

 

KONTAKT OSS I DAG

Få konferansesalen, seminarrommet eller møterommet til å skinne med nye møbler

Få bedriften til å skille seg ut og gjøre et godt intrykk blant samarbeidspartnere og kunder som kommer på besøk. Lag et kontorlandskap som viser stil og eleganse. Et møterom som gir rom til klare tanker med rene og pene møbler som bygger opp under dette.

Ordreløpet er veldig enkelt. Dere velger hvordan dere vil gjøre bestilling selv, enten via nettbutikken med en spesialkode eller faktura  Vi leverer rett på døren med vår transportør.