fbpx

SEND OSS EN MELDING

[recaptcha]

Ved å bruke dette skjemaet godkjenner du lagring og håndtering av din informasjon fra denne nettsiden.

ADRESSE

Sender fra:

Schenker AS Norge
Industriveien 47

Tlf: 92052814
Epost: post@umainterior.no

SUPPORT

Mandag – fredag: 09:00 til 16:00

FØLG OSS

Møbler til kontor

Møbler til kontor og arbeidsplasser med en elegant og moderne vri

 

Møbler til kontor fra Uma Interiør. Vi leverer kontormøbler og til kontor og bedrifter som ønsker det lille ekstra både for egen stolthet og til å markere seg litt for partnere og klienter som kommer på besøk. Her finnes et godt utvalg av møbler som gir ergonomiske fordeler samt øker konsentrasjons- og kreativitet under arbeidstimene.
Vi har et godt utvalg av elegante, brukseffektive og moderne kontormøbler slik som kontorstoler, kontorpulter og bord, men vi har også et veldig stort utvalg av barstoler, barbord og loungemøbler til bruk i fellesområder og spiseområder. Disse ligger under de ordinære kategoriene i nettbutikken.
Som bedrift får du våre bedriftspriser på ordrene.

 

KONTAKT OSS FOR EN GOD DEAL

Få et kontor ulikt noe annet

Få bedriften til å skille seg ut og gjøre et godt intrykk blant samarbeidspartnere og kunder som kommer på besøk. Lag et kontorlandskap som viser stil og eleganse. Et møterom som gir rom til klare tanker med rene og pene møbler som bygger opp under dette.

Ordreløpet er veldig enkelt. Dere velger hvordan dere vil gjøre bestilling selv, enten via nettbutikken med en spesialkode eller faktura. Vi leverer rett på døren med vår transportør.