SEND OSS EN MELDING

[recaptcha]

Ved å bruke dette skjemaet godkjenner du lagring og håndtering av din informasjon fra denne nettsiden.

ADRESSE

Sender fra:

Schenker AS Norge
Industriveien 47

Tlf: 92052814
Epost: post@umainterior.no

SUPPORT

Mandag – fredag: 09:00 til 16:00

FØLG OSS

Møbler Til Restaurant

VI HJELPER DEG Å SKAPE DIN DRØMMERESTAURANT

Trenger du nye møbler til restaurant? Skal du starte en ny restaurant? Pusse opp? Eller kanskje bare bytte ut noen av møblene og interiøret? UMA interiør leverer alt du trenger av møbler, fast innredning, interiør, belysning, utemøbler, dekor mm. Vi har et tett samarbeid med noen av Norges beste interiørarkitekter og kan derfor også levere hele pakker til restauranter.

UMA interiør har et bredt utvalg av designmerker som er egnet for offentlig bruk. Noen av merkene vi fører er: Gubi, Muuto, &Tradition, Jonathan Adler, Reflections CopenhagenFora Form, Ox Denmarq, House Doctor, Normann Copenhagen, Bloomingville, Kokoon Design mm.

Send oss gjerne en mail eller slå på tråden om dere ønsker videre informasjon om hva vi kan tilby dere og få et godt tilbud.

UMA interiør er veldig stolt av å ha et tett samarbeid med noen av de dyktigste interiør arkitektene i landet. De har særdeles gode referanser og er svært ettertraktet i bransjen.

De leverer alt fra tekniske tegninger i startfasen til en komplett løsning i et bygg. Her kan man også selvfølgelig plukke ut det man måtte trenge hjelp til selv om det ikke er et komplett prosjekt.