SEND OSS EN MELDING

[recaptcha]

Ved å bruke dette skjemaet godkjenner du lagring og håndtering av din informasjon fra denne nettsiden.

ADRESSE

Sender fra:

Schenker AS Norge
Industriveien 47

Tlf: 92052814
Epost: post@umainterior.no

SUPPORT

Mandag – fredag: 09:00 til 16:00

FØLG OSS

Hei. Vi er Uma Interiør

MÅLET

Teamet i Uma Interiør er lidenskapelig opptatt av design, kombinasjoner, komposisjoner, teksturer, materialer, farger, former og fasonger. Av disse enkle grunnene ville vi starte en nettbutikk hvor vi skulle samle det vi mener er det lekreste og kuleste på markedet. Vi ville også at det skulle være noe en kunne ha råd til å kjøpe – derfor har vi gått sammen med Bloomingville fra Danmark og Kokoon Design fra Belgia, som designer og produserer møbler og interiør av høy kvalitet som stort sett er inspirert av skandinavisk og moderne design.
Det siste innen designmøbler til en veldig god pris!

Vi mener å være flinke superbra utrolige pise gode fabelaktige eminente enestående fenomenale bemerkelsesverdige betydelige dugelige fagkyndige fornemme fremragende på dette også

Kundeservice

Du som kunde er det viktigste leddet i en nettbutikk. Derfor ønsker vi å gi deg den beste opplevelsen av å handle i vår nettbutikk og er tilgjengelig langt utover det som er våre satte åpningstider på support.

Leveringstid

Vi samkjører våre leverandører og har kontroll på din leveranse helt til den har kommet frem til døren din. Dette gjør at vi hele tiden korter ned ventetider ved mellomlagring for transportører.

Utvalg

Med nøye utvelgelse av leverandører og produkter kan du være trygg på at vi hele tiden følger med og fyller på det nyeste og beste varene. Vi ønsker å hele tiden ekspandere vårt sortiment slik at du alltid vil finne det du leter etter.

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.”

Nate Berkus

Interessert i å bli en del av teamet?

TA KONTAKT