SEND OSS EN MELDING

[recaptcha]

Ved å bruke dette skjemaet godkjenner du lagring og håndtering av din informasjon fra denne nettsiden.

ADRESSE

Sender fra:

Schenker AS Norge
Industriveien 47

Tlf: 92052814
Epost: post@umainterior.no

SUPPORT

Mandag – fredag: 09:00 til 16:00

FØLG OSS

SACKit

SACKit er et lite firma i Aalborg med voksesmerter og globale drømmer. I dag huser SACKit en håndfull ansatte som elsker å høre god musikk og slenge seg i de fantastiske sekkestolene! …selvfølgelig mens de utvikler idèer, gir kundene god service, markedsfører og ekspanderer SACKit merket til kunder i hele verden. SACKit jobber konstant med produktutvikling og har hele tiden nye spennende produkter på vei til dere!

DANSK DESIGN

 

SACKit er et dansk design som skiller seg ut. Vi skaper funksjonelle livsstilsprodukter i høy kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt som du blir glad for i årevis! Vi går nemlig aldri på kompromiss med funksjonalitet og kvalitet i våre designs.

Alle materialer er nøye utvalgt for å sikre deg funksjonalitet og estetikk i hverdagen. Vi designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til barnerommet, til ferien, til stranden, til hunden – kort sagt til det moderne og aktive liv. Derfor sikrer vi oss, at alle materialer er av en kvalitet som kan holde i årevis.
Funksjonalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter ett touch av vakker skandinaviskt design, som matcher det moderne hjemmet. På våre sekkestoler finner du håndsydde linsting, som gir designet edge og gjør hver enkelt stol unik.

PRODUKTER

Kjøp SACKit produkter her

 • RETROit Cobana Drum Dusty Rose
  kr 1.559,00
  Hurtigvisning

  RETROit Cobana Drum Dusty Rose

  , , ,
  kr 1.559,00

  RETROit Cobana Drum Dusty Rose

  , , ,
  Sackit Puff - RETROit Cobana Drum Dusty Rose. Denne flotte puffen er i høy kvalitet med vintage design. Det kraftige Cobana stoffet og puffens funksjonelle utforming gjør at puffen holder formen, også når du ikke bruker den! Inside? Outside? YOU decide! Ta med deg RETROit Cobana Drum ut i alt slags vær - Cobanastoffet er både vannavvisende og lysekte. Bruk den i innretningen eller miks den med en RETROit for det optimale designer look! Kombiner puffen din med et TRAYit brett og skap et pent brettbord, perfekt sammen med RETROit stolen, som sofabord eller sengebord. Passer godt inn både i private hjem men også i det offentlige rom, som for eksempel restauranter, skoler og kafeer osv.
  kr 1.559,00
 • RETROit Cobana Drum Light Gray
  kr 1.559,00
  Hurtigvisning

  RETROit Cobana Drum Light Gray

  , , ,
  kr 1.559,00

  RETROit Cobana Drum Light Gray

  , , ,
  Sackit Puff - RETROit Cobana Drum Light Gray. Denne flotte puffen er i høy kvalitet med vintage design. Det kraftige Cobana stoffet og puffens funksjonelle utforming gjør at puffen holder formen, også når du ikke bruker den! Inside? Outside? YOU decide! Ta med deg RETROit Cobana Drum ut i alt slags vær - Cobanastoffet er både vannavvisende og lysekte. Bruk den i innretningen eller miks den med en RETROit for det optimale designer look! Kombiner puffen din med et TRAYit brett og skap et pent brettbord, perfekt sammen med RETROit stolen, som sofabord eller sengebord. Passer godt inn både i private hjem men også i det offentlige rom, som for eksempel restauranter, skoler og kafeer osv.
  kr 1.559,00
 • RETROit Cobana Dusty Rose
  kr 3.379,00
  Hurtigvisning

  RETROit Cobana Dusty Rose

  , , ,
  kr 3.379,00

  RETROit Cobana Dusty Rose

  , , ,
  Sackit Sittesekk - RETROit Cobana Dusty Rose - For det minimalistiske hjem, har Sackit utviklet en Bean bag stol i vintage design der komfort er top notch. Med sin unike struktur holder beanbagen sin form når den ikke er i bruk. Det moderne hjem er vanligvis preget av rene linjer, glatte hvite vegger og tak. I denne rammen kommer RETROit Cobana med sin rustikke uttrykket til sin rett. Stolen er laget med et slitesterk canvas stoff (100% olefin fiber), YKK glidelås, formstabilt fyll og trekk man kan ta av og vaske for hånd. Passer godt inn både i private hjem men også i det offentlige rom, som for eksempel restauranter, skoler og kafeer osv.
  kr 3.379,00
 • Snart på lager
  Sackit Sittesekk - RETROit Cobana Light Gray
  kr 3.379,00
  Hurtigvisning

  RETROit Cobana Light Gray

  , , ,
  kr 3.379,00

  RETROit Cobana Light Gray

  , , ,
  Sackit Sittesekk - RETROit Cobana Light Gray - For det minimalistiske hjem, har Sackit utviklet en Bean bag stol i vintage design der komfort er top notch. Med sin unike struktur holder beanbagen sin form når den ikke er i bruk. Det moderne hjem er vanligvis preget av rene linjer, glatte hvite vegger og tak. I denne rammen kommer RETROit Cobana med sin rustikke uttrykket til sin rett. Stolen er laget med et slitesterk canvas stoff (100% olefin fiber), YKK glidelås, formstabilt fyll og trekk man kan ta av og vaske for hånd. Passer godt inn både i private hjem men også i det offentlige rom, som for eksempel restauranter, skoler og kafeer osv.
  kr 3.379,00